.adam lambert

May 18, 2009 at 2:08 am 1 comment

Hihi maaf buat penggemar Adam Lambert, ini bukan tentang si finalis American Idol Season 8 itu, melainkan tentang my lovely baby boy, Josh. Hubungannya cuma satu, jeritannya. Belakangan Josh hobi banget jerit-jerit nih. Cape main, jerit. Minta gendong, jerit. Laper, jerit. Semua di-universalkan dalam bahasa jeritan. Hadoh, bikin pusing aja. Padahal dulu dia ga gini loh. Malah waktu masih di rumah sakit, he’s one of the calmest babies. Pas udah di rumah juga nangisnya gitu-gitu doang. Kenapa sekarang bisa begini ya?

*apa karena mamanya kebanyakan nonton AI?

Advertisements

Entry filed under: Family & Friends, Joshua. Tags: , .

.part-timer now .baby’s day out

1 Comment Add your own

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories

May 2009
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 17,655 hits

%d bloggers like this: