.happy 1st anniversary, babz!

March 5, 2009 at 12:14 pm Leave a comment

Tuesday, 27 January 2009 was our first wedding anniversary. Love my hubby much and much more. Semoga kita akan terus merayakan anniversary kita sampai oma opa yah hehe.

This first anniversary was very very special… kadonya istimewa banget dikirim langsung dari Tuhan: Josh. Tadinya sih kita expect dia lahir pas hari ini hehe, tapi the sooner the better sih soalnya kan sekarang udah lega, knowing that he’s healthy, adorable and cute.

Jadi, walaupun kita ga bisa ngerayain hari special ini di restoran, kita tetep hepi. Hari itu juga gue boleh pulang dari rs karena jaitannya lumayan bagus dan Josh ga kuning.

*thank you for the special delivery, God!

Advertisements

Entry filed under: Family & Friends. Tags: , , .

.first doctor visit .masa pingitan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories

March 2009
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 17,321 hits

%d bloggers like this: